Hakkımızda

Hakkımızda

Arkhe, rafinaj sektöründe tecrübeli iki genç mühendis olarak kurduğumuz bir proje yönetim danışmanlık ve mühendislik ofisidir. 2007-2014 yılları arasında TÜPRAŞ İzmir Rafinerisi Proje ve Yatırımlar Müdürlüğü bünyesinde, proje makine ve elektrik-elektronik mühendisleri olarak, iç müşterilerden gelen ve oldukça geniş yelpazede bulunan taleplere cevap vermek için farklı disiplinlerle bir araya gelerek tamamladığımız projelerden edindiğimiz mühendislik, tedarik, sözleşme, personel ve totalde proje yönetimi konularındaki bilgi birikimini ve deneyimi Arkhe Proje Yönetim Mühendislik Danışmanlık aracılığıyla değerli çözüm ortaklarımızın hizmetine sunmuş bulunmaktayız.

Misyonumuz, etik değerlere ve gelişime dayalı bir anlayışla, rafineri, petrokimya ve oil&gas sektörlerindeki tecrübemizi en doğru proje yönetim hizmetleri ve mühendislik çalışmaları aracılığı ile çözüm ortaklarımıza sunmak, projelerinin kapsam, zaman, bütçe ve kalite gerekliliklerini bütünsel bir takım çalışması ile istenilen şartlarda tamamlanmasını sağlamaktır.

Vizyonumuz, sektörde doğru proje yönetimine dair farkındalığın sağlanmasına katkıda bulunmak, proje yönetiminin her safhasında teknik ve yönetimsel destek açılarından kalıcı değerler yaratan ve sektörün tüm aktörleri tarafından ilk akla gelen, başarılı, güvenilir bir proje yönetim, mühendislik ve danışmanlık firması olmaktır.

Hedeflerimiz

  1. Proje yönetiminde çözüm ortaklarımızın taleplerine ve projelerin ihtiyaçlarına göre yönetim ve rehberlik hizmetleri vermek.
  2. Proje yönetimine ek olarak mühendislik hizmetleri sunarak projeyi teknik anlamda bütünlemek.
  3. Proje yönetimi konusunda dünyaca kabul gören “Project Management Institute (PMI)” standartlarına uygun olarak, profesyonel proje yönetimi metodolojilerini eğitim ve uygulamalarla tanıtmak, uygulanmalarını yaygınlaştırmak.
  4. Birlikte çalıştığımız firmaların sektördeki saygınlıklarını pekiştirmelerine olanak sağlayacak biçimde, ortak amaçlar doğrultusunda çalışarak, uzun vadeli çözüm ortakları olmak

Değerlerimiz

İşbirliği, Sorumluluk, Dürüstlük, Güven, Saygı, Tutku